For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

نقش ترکیبات فنلی در تحمل به تنش شوری در گندم

عنوان  و مشخصات مقاله

Polyphenols, Flavonoids, and Antioxidant Activity Involved in Salt Tolerance in Wheat, Aegilops cylindrica and Their Amphidiploids

  • Razieh Kiani, Ahmad Arzani, S. A. M. Mirmohammady Maibody
  • Frontiers in Plant Science, March 2021, Frontiers Media SA
  • DOI: 10.3389/fpls.2021.64622

روش پژوهش

در این مطالعه ترکیبات بیوشیمیائی و فیتوشیمیائی دو رقم گندم، یک ژنوتیپ ایژیلوپس سیلندریکا و نتاج آمفی دیپلوئید حاصل از آنها در شرابط مزرعه ای شور و شاهد (معمول) مورد ارزیابی قرار گرفت.

اهمیت  پژوهش

1- این مطالعه یکی از اولین تجزیه و تحلیل جامع در زمینه نقش حفاظتی ترکیبات فنولی در تنش اکسداتیو ناشی از تنش شوری در گیاه است

2- فعالیت آنتی اکسیدانی قوی و تجمع وافر ترکیبات فنولی در برگ های ژنوتیپ متحمل به شوری دلالت بر تنوع ژنتیکی شگفت انگیز در راه کارهای مبتنی بر دفاع بر اساس حفاظت آنتی اکسیدانی سلول از رادیکال های آزاد درون سلوای ناشی از تنش شوری دارد.

دیدگاه ها

تجمع ترکیبات فنلی از جمله فلاونوئیدی در گیاه گندم در واکنش به تنش شوری رویدادی با آثار دوگانه حفاظتی بعنوان آنتی اکسیدان در حفاظت گیاه و بعنوان ترکیبات تقویت کننده سلامت انسان در تغذیه دانه این گیاه است.

 

Journal Papers
Month/Season: 
March
Year: 
2021

تحت نظارت وف بومی